Trailer: Assassin’s Creed III Remastered komt ook naar Nintendo Switch

Geplaatst:

Het gerucht over een Switch-versie van Assassin’s Creed III Remastered blijkt toch waar te zijn. De game komt namelijk ook naar de Nintendo Switch.

Assassin’s Creed III Remastered was eerder al aangekondigd voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Er gingen echter wel geruchten rond dat de remaster van de game uit 2012 ook naar de Nintendo Switch ging komen. Deze geruchten blijken nu inderdaad te kloppen. Een paar maanden na de release van de overige versies komt de game naar de console van Nintendo. De Switch-versie van Assassin’s Creed III Remastered bevat niet alleen vernieuwde HD graphics, maar ook speciale functies zoals bewegingsbesturing en touch-besturing. De game bevat ook Assassin’s Creed Liberation Remastered en alle oorspronkelijke DLC.

Assassin’s Creed III Remastered komt op 21 mei naar de Nintendo Switch. De game verschijnt op 29 maart op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Nintendo Direct
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed III Remastered

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 maart 2019

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord