Assassin's Creed III Remastered

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Assassin’s Creed III Remastered komt ook naar Nintendo Switch

Het gerucht over een Switch-versie van Assassin’s Creed III Remastered blijkt toch waar te zijn. De game komt namelijk ook naar de Nintendo Switch.

Assassin’s Creed III Remastered was eerder al aangekondigd voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Er gingen echter wel geruchten rond dat de remaster van de game uit 2012 ook naar de Nintendo Switch ging komen. Deze geruchten blijken nu inderdaad te kloppen. Een paar maanden na de release van de overige versies komt de game naar de console van Nintendo. De Switch-versie van Assassin’s Creed III Remastered bevat niet alleen vernieuwde HD graphics, maar ook speciale functies zoals bewegingsbesturing en touch-besturing. De game bevat ook Assassin’s Creed Liberation Remastered en alle oorspronkelijke DLC.

Assassin’s Creed III Remastered komt op 21 mei naar de Nintendo Switch. De game verschijnt op 29 maart op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?