Trailer: Assassin's Creed III Remastered krijgt releasedatum

Geplaatst:

We weten inmiddels al dat Assassin's Creed III een HD remaster krijgt die aan het begin van dit jaar uit moet komen. Assassin's Creed III Remastered heeft nu een officiële releasedatum gekregen, inclusief een gloednieuwe trailer.

Assassin's Creed III kwam in 2012 uit en is dus al een redelijk oude game. De game heeft daarom een HD remaster gekregen met verbeterde graphics en gameplay. Het is al een tijdje bekend dat Assassin's Creed III Remastered eraan zit te komen, de game is namelijk onderdeel van de Season Pass van Assassin's Creed Odyssey. Ontwikkelaar Ubisoft heeft nu de officiële releasedatum van de game vrijgegeven, samen met een nieuwe trailer. In deze trailer is te zien hoe de remaster eruitziet ten opzichte van de originele game. Assassin's Creed III Remastered bevat ook een remaster van Assassin's Creed III: Liberation. Deze beide games zijn onderdeel van de Season Pass van Assassin's Creed Odyssey, maar zijn tevens ook als bundel verkrijgbaar in de Ubisoft Store.

Assassin's Creed III Remastered komt op 29 maart uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed III Remastered

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 maart 2019

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord