Assassin's Creed III Remastered

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Assassin's Creed III Remastered krijgt releasedatum

We weten inmiddels al dat Assassin's Creed III een HD remaster krijgt die aan het begin van dit jaar uit moet komen. Assassin's Creed III Remastered heeft nu een officiële releasedatum gekregen, inclusief een gloednieuwe trailer.

Assassin's Creed III kwam in 2012 uit en is dus al een redelijk oude game. De game heeft daarom een HD remaster gekregen met verbeterde graphics en gameplay. Het is al een tijdje bekend dat Assassin's Creed III Remastered eraan zit te komen, de game is namelijk onderdeel van de Season Pass van Assassin's Creed Odyssey. Ontwikkelaar Ubisoft heeft nu de officiële releasedatum van de game vrijgegeven, samen met een nieuwe trailer. In deze trailer is te zien hoe de remaster eruitziet ten opzichte van de originele game. Assassin's Creed III Remastered bevat ook een remaster van Assassin's Creed III: Liberation. Deze beide games zijn onderdeel van de Season Pass van Assassin's Creed Odyssey, maar zijn tevens ook als bundel verkrijgbaar in de Ubisoft Store.

Assassin's Creed III Remastered komt op 29 maart uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?