Trailer: Atomic Heart gameplay overzicht vrijgegeven

Geplaatst:

Februari staat in teken van gigantische games. Vandaag werpen we een blik over de gameplay overzicht trailer van Atomic Heart.

Bijna negen minuten aan gameplay krijgen we voorgeschoteld en meerdere elementen uit de game worden tentoongesteld. De wereld is gecreëerd door de uitvindingen van dokter Dmitri. Hij is de pionier achter het goedje polymer, waarmee er gigantische wetenschappelijk sprongen zijn gemaakt. Er werden robots ontwikkeld die de mensheid konden verlossen van fysieke arbeid. Echter toen de 2.0 A.I.-update werd doorgevoerd, ging alles naar de haaien. De speler staat in de schoenen van agent P3. Waar is het allemaal misgegaan? Dat is aan jou om uit te vinden. Hij staat er echter niet alleen voor. Je krijgt te maken met veel verschillende NPC's en de speler mag vaak zelf een antwoord kiezen in dialoogmomenten.

Atomic Heart heeft een divers gameplay portfolio. Zo kom je terecht in stevige combat sessies, maar krijg je ook te maken met puzzelkamers. De vijanden in Atomic Heart zijn niet alleen van metaal. Je krijgt te maken met plantachtige lijken en andere biologische horrorwezens. Gelukkig is het arsenaal flink uitgebreid. Je kunt zelf je wapens afstellen en upgraden met bijzondere krachten. Een ding is zeker: als je achter de waarheid wilt komen, dan moet je betalen. Niet in muntstukken, maar in bloed.

Atomic Heart is beschikbaar vanaf 21 februari voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Benieuwd naar de prestatie op de console? Zo draait Atomic Heart op PS5 en Xbox Series X|S!

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atomic Heart

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Mundfish

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord