Atomic Heart: Trapped in Limbo is pure absurditeit

Geplaatst:

De tweede uitbreiding van Atomic Heart is gearriveerd en je kan deze DLC het beste beschrijven als pure absurditeit. Check hier de trailer van Trapped in Limbo!

Het verhaal van Atomic Heart: Trapped in Limbo start per direct na het ''goede'' einde van de game. Protagonist P3 bevindt zichzelf in Limbo - een plek tussen leven en dood, waar onze bewustzijn blijft rondhangen. Limbo is een levendige locatie, waarin alles van snoepgoed gemaakt lijkt te zijn. In de main game zagen we al wat beelden van deze bijzondere plek, maar in de tweede DLC komen we nog veel meer te weten over dit wetenschappelijk wonder. Qua gameplay gooit Mundfish het roer om. Er zijn nog steeds intense combat-scenario's aanwezig, maar het draait nu meer om platforming, het afglijden van Counter Strike-achtige glijbanen en het spelen van Subway Surfers - al ben je ditmaal een boze gans. Mocht je ooit willen weten hoe het is om wat paddo's in een holle kies te stoppen; dit is ongeveer wat je kan verwachten.

Check hier onze review van Atomic Heart. We hebben ook de vorige DLC gecheckt, genaamd Atomic Heart: Annihilation Instinct.

Atomic Heart is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Mundfish
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atomic Heart

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Mundfish

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord