Trailer: Versla snoepgoed in Atomic Heart: Trapped in Limbo

Geplaatst:
Aangepast: 15 december 2023 16:05

De tweede DLC voor Atomtic Heart biedt een kleurrijke wereld vol met zoetigheden. In de Atomic Heart: Trapped in Limbo DLC moet je geen normale vijanden verslaan, maar een soort snoepgoed. Via de trailer werd ook de releasedatum bekendgemaakt.

Wie zoet is, krijgt lekkers, maar of je daar op zit te wachten in Trapped in Limbo is de vraag. Je zit namelijk vast in een wereld dat is gemaakt van snoepgoed. Klim over peperkoekhuisjes en glij over chocolade achtbanen, terwijl je als een gans appeltjes aan het verzamelen bent. Nee, de trailers is niet een of andere koortsdroom, het zijn echte gameplaybeelden van de DLC. Atomic Heart staat natuurlijk bekend om de actie en dat keert gedeeltelijke terug. De wereld zit namelijk vol met snoepgoedwezens die je met nieuwe wapens uit elkaar mag knallen. Waarom? Je hebt besloten om P-3 te helpen met het ontrafelen van zijn verleden en het ontstaan van Limbo, en dat verreist nu eenmaal wat werk. De Atomic Heart: Annihilation Instinct DLC bood niet de beste ervaring, waardoor Mundfish met Trapped in Limbo nog een kans krijgt.

De Atomic Heart: Trapped in Limbo DLC verschijnt op 6 februari. Je kunt hier onze review van Atomic Heart lezen, de game is al een tijdje te spelen via pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Focus Entertainment

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atomic Heart

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Mundfish

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord