Trailer: Atomic Heart lanceert op Xbox-consoles en Game Pass

Geplaatst:

Atomic Heart komt ook voorbij tijdens de Xbox + Bethesda Games Showcase. Er is bekendgemaakt dat de game lanceert op Xbox Game Pass.

BioShock in Rusland, zo noemden wij het tijdens de livestream van het evenement. In Atomic Heart vecht je tegen de gekste monsters die moeder Rusland te bieden heeft. De trailer toont ons veel combat. Zowel de geweren als de speciale vaardigheden worden tentoongesteld. Atomic Heart was een verrassing tijdens de E3-show en als klapper is de game beschikbaar vanaf dag één op Xbox Game Pass. De hele trailer wordt ondersteund door een fijne Russische disco-beat. Bekijk hier de vorige trailer van Atomic Heart.

Atomic Heart verschijnt in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: E3
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atomic Heart

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Mundfish

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord