Trailer: Bandle Tale: A League of Legends Story aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 15 september 2023 14:44

Goed nieuws voor League of Legends-fans. De franchise wordt namelijk uitgebreid met een nieuwe game; Bandle Tale: A League of Legends Story. In deze game staat de leefomgeving van de Yordles centraal.

Bandle Tale: A League of Legends Story is een 2D pixelartspel dat zich afspeelt in Bandle City, de woonplaats van de Yordle-bevolking in Runeterra. In de nieuwe trailer, onthuld door ontwikkelaar Riot Forge tijdens de Nintendo Direct-presentatie van vandaag, wordt een voorproefje gegeven van wat spelers kunnen verwachten van de game. Bandle Tale is een RPG-game die duidelijke invloeden lijkt te hebben van Stardew Valley, waarbij de focus ligt op het verzamelen van materialen, het voltooien van opdrachten voor de lokale Yordle-bevolking en het verkennen van de mysterieuze stad. Dompel jezelf onder in Bandle City en bekijk hieronder de trailer:

De release van Bandle Tale: A League of Legends Story staat gepland voor 2024. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Het is ook niet bekend of de game gepland staat voor andere platforms.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bandle Tale: A League of Legends Story

Series

-

Uitgever

Riot Forge

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

21 februari 2024

Ontwikkelaar

Lazy Bear Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord