Trailer: Bandle Tale: A League of Legends Story krijgt nieuwe trailer

-

Bandle Tale: A League of Legends Story heeft een nieuwe gameplay trailer. De game werd een aantal maanden geleden aangekondigd voor de Nintendo Switch.

Bandle Tale: A League of Legends Story staat pas op de planning voor een release in 2024. Een specifieke datum is nog niet bekend. De game wordt ontwikkeld door Lazy Bear, de studio die ook werkte aan Graveyard Keeper. Het is een crafting RPG die zich afspeelt in de wereld van Bandle City, de thuisbasis van de Yordles. Je speelt als een verlegen Yordle die in Yarnville woont en die erop uit gaat om de wereld buiten de portalen van Bandle City te zien. Voordat je die kans krijgt gaat er iets gruwelijk mis met de portalen, waardoor de stad een grote chaos wordt. Nu is het aan jou om met je unieke breimagie de portalen te herstellen en de stad te redden. Benieuwd hoe dat eruit gaat zien? Bekijk de gameplay trailer hieronder.

Bande Tale: A League of Legends Story heeft nog geen releasedatum, maar staat op de planning voor 2024.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bandle Tale: A League of Legends Story

Ontwikkelaar:

Lazy Bear Games

Uitgever:

Riot Forge

Release:

21 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord