Batora: Lost Haven

  • Ontwikkelaar Stormind Games
  • Eerste releasedatum Q4 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Batora: Lost Haven heeft een nieuwe trailer

Tijdens de Nintendo Indie World Showcase werd de nieuwe trailer van Batora: Lost Haven getoond. De trailer neemt je mee naar de verschillende planeten en zit vol gevechten.

Batora: Lost Haven is een action rpg die vooral draait om snelle gevechten. De trailer zit hier dan ook vol mee. Maar dat is niet het enige, want er zijn meerdere obstakels die overwonnen moeten worden. Zo zijn er ook puzzels te zien in de trailer. Dit doe je door in de schoenen te stappen van de zestienjarige Avril, die opeens een heldin moet zijn en haar planeet moet redden. Wat opvalt is dat de interface weinig ruimte in beslag neemt en een aantal abilities al worden getoond.

Bataro: Lost Haven verschijnt in de herfst voor de Nintendo Switch. Er is niet bekend gemaakt of dit ook geldt voor de pc, PlayStation en Xbox.

BRON Indie World Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?