Bravery & Greed

  • Ontwikkelaar Rekka Games
  • Eerste releasedatum 15 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Indie , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Beat ‘em up co-op-game Bravery & Greed onthuld

Uitgever Team17 heeft een nieuwe beat 'em up co-op-game Bravery & Greed onthuld. De game werd aangekondigd met een trailer.

In Bravery & Greed speel je als een groep avonturiers die op zoek zijn naar voorwerpen om grote rijkdom te vergaren. Alles wat een beetje waarde heeft willen ze hebben. Je kan spelen als een behendige schurk, de dappere krijger, de excentrieke tovenaar of de machtige Amazone. Elk personage heeft unieke vaardigheden die je kan helpen in het avontuur. Dit kan je alleen doen of met drie vrienden, zowel lokaal als online. Bravery & Greed bevat verschillende modi om in te duiken, zoals de Adventure modus wat een traditionele campagne is. Je hebt ook de Horde modus die de game uitdagender maakt met sterkere monsters. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Bravery & Greed moet later dit jaar uitkomen op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

BRON Team17

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?