Bravery & Greed

  • Ontwikkelaar Rekka Games
  • Eerste releasedatum 15 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Indie , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum Bravery & Greed onthuld

Er is nieuwe informatie onthuld over de nieuwe beat 'em up co-op game Bravery & Greed. In de nieuwste trailer is er meer bekendgemaakt over de door Team17 uitgegeven game. Daarnaast is de releasedatum vrijgegeven.

De nadruk in de nieuwste trailer ligt vooral op de verschillende opties die de speler heeft tijdens het avontuur in Bravery & Greed. Zo kun je uit de thema's leven, orde, duister en chaos kiezen. Ieder pad biedt andere te ontgrendelen skills aan om jouw personage te versterken. Ook speel je kaarten vrij die je op basis van goudstukken koopt. Met een kaart kun je bijvoorbeeld de snelheid van het rennen verhogen, maar wanneer je niet snel afrekent met je tegenstanders, komen gevaarlijke vijanden op je af. De bedoeling is dat je langs vijanden en blokkades vecht, veranderende omgevingen ontdekt en zoveel mogelijk goud vindt. Wanneer je co-op speelt, kun je tijdens een gevecht een medestander helen of stiekem naar goud zoeken. Aanbevolen wordt om zoveel mogelijk als groep bij elkaar in de buurt te blijven. Er wordt echter niet alleen teamwork gevraagd. Wie als eerste goud vindt kan daar namelijk exclusieve bonussen door krijgen.

Bravery & Greed is beschikbaar vanaf 15 november voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Ben jij klaar voor de jacht naar rijkdom?

BRON Team17

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?