Bee Simulator

  • Ontwikkelaar Varsav Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Bee Simulator krijgt nieuwe trailer

Bee Simulator heeft vier dagen voor release een nieuwe trailer gekregen. De video werd onlangs op de Twitter-pagina van de simulator game geplaatst.

Bee Simulator komt deze week uit op verschillende platformen, waaronder de Nintendo Switch en Xbox One. De titel van de game voorspelt het al weg, je bent in deze game een bij en moet daar allemaal opdrachten mee doen. Als je meer over Bee Simulator te weten wil komen kun je een kijkje nemen bij Bram's preview van Bee Simulator. In de nieuwe trailer worden er verschillende customization opties van de bij getoond. Zo kan je de bij laten vliegen met onder andere vlammen, vuurwerk en glitters. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Bee Simulator komt 14 november uit op de Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en pc.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?