Trailer: Bee Simulator krijgt nieuwe trailer

Geplaatst:
Aangepast: 11 november 2019 20:53

Bee Simulator heeft vier dagen voor release een nieuwe trailer gekregen. De video werd onlangs op de Twitter-pagina van de simulator game geplaatst.

Bee Simulator komt deze week uit op verschillende platformen, waaronder de Nintendo Switch en Xbox One. De titel van de game voorspelt het al weg, je bent in deze game een bij en moet daar allemaal opdrachten mee doen. Als je meer over Bee Simulator te weten wil komen kun je een kijkje nemen bij Bram's preview van Bee Simulator. In de nieuwe trailer worden er verschillende customization opties van de bij getoond. Zo kan je de bij laten vliegen met onder andere vlammen, vuurwerk en glitters. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Bee Simulator komt 14 november uit op de Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bee Simulator

Series

-

Uitgever

Bigben Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

14 november 2019

Ontwikkelaar

Varsav Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord