Trailer: Behemoth zet je in de schoenen van VR-Viking

Geplaatst:

Last but not least hebben we nog een aantal VR-games die langskwamen tijdens The Game Awards. Skydance Interactive schotelt een indrukwekkende trailer voor van hun nieuwste game: Behemoth.

In Behemoth speel je als een Viking. De wereld is grim en koud. Zoals de titel van de game al doet vermoeden, moet je het opnemen tegen enorme monsters. Daarnaast zijn er ook soldaten die jou koud willen maken. Geen enkele fout kun je je veroorloven, want je wordt hard afgestraft. Het narratief stuurt het tempo van de actie/RPG en je moet je zien te redden in de meest barre omstandigheden. Wellicht een leuke VR-game om in de gaten te houden, zeker wanneer je naar de beschikbare platformen kijkt.

Behemoth is beschikbaar in laat 2023 voor de PlayStation VR2, Meta Quest 2 en PC VR.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Behemoth

Series

-

Uitgever

Skydance Interactive

Reviewscore

-

Platforms

VR

Releasewindow

Q4 2023

Ontwikkelaar

Skydance New Media

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord