Trailer: Bendy and the Dark Revival keert terug

Geplaatst:

De horrorgames blijven maar komen. De Bendy-franchise keert triomfantelijk terug met hun nieuwste game: Bendy and the Dark Revival.

De subtitel is kenmerkend voor de status van de horrorgame. Vele fans dachten dat deze titel geannuleerd was, maar na een lange (en vooral stille) periode is er dan toch een trailer gearriveerd. De trailer toont de bijzondere stijl die we kennen van de Bendy-franchise. Vriendelijke en griezellige gezichten maken een opkomst. Weet jij wie je moet vertrouwen? Het lijkt een kinderlijke nachtmerrie te worden. Combat, puzzels en stealth spelen prominente rollen in de horrorgame. Je hoeft maar een weekje of twee te wachten, mits je de game wilt spelen op de pc.

Bendy and the Dark Revival is beschikbaar vanaf 15 november op de pc via Steam. De Xbox- en PlayStation-versie verschijnt later.

Bron: Joey Drew Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bendy and the Dark Revival

Series

-

Uitgever

Joey Drew Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

15 november 2022

Ontwikkelaar

Joey Drew Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord