Big Brain Academy: Brain vs. Brain

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 3 december 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Puzzel , Party
  • Gameliner score

Trailer: Big Brain Academy: Brain vs. Brain aangekondigd

Klaar om je grijze massa weer aan het werk te zetten? De Big Brain Academy-franchise maakt een terugkeer met Big Brain Academy: Brain vs. Brain!

De games tijdens het Wii- en DS-tijdperk waren speciaal. We zagen een kant van Nintendo die tegenwoordig steeds meer op de achtergrond verdwijnt. De wonderen zijn echter de wereld nog niet uit, want Nintendo heeft een nieuw deel in de Big Brain Academy-serie aangekondigd. Dit nieuwste deel, ook wel bekend als Big Brain Academy: Knappe koppen in Nederland, laat je als vanouds je breinscore meten en verhogen. De Nintendo Switch-variant kent vijf verschillende categorieën: visie, geheugen, analyse, rekenen en inzicht. Je kunt ervoor kiezen om in je eentje een indrukwekkende breinscore neer te zetten, maar het is ook mogelijk om met vier spelers tegelijk je grijze massa aan het werk te zetten. Tevens beschikt de game over online functionaliteiten.

Big Brain Academy: Brain vs. Brain verschijnt op de Nintendo Switch op 3 december 2021.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?