Trailer: BioWare teaset nieuwe Dragon Age

Geplaatst:
Aangepast: 30 juni 2021 17:26

RPG-liefhebbers hadden vannacht reden voor een feestje. Naast Outer Worlds konden de streamers en aanwezigen ook kijken naar een teaser omtrent een nieuwe Dragon Age. De game is wederom in productie bij BioWare en wordt ontwikkeld door een setje veteranen.

We hadden hem al verwacht en toch zijn we in onze nopjes. BioWare werkt aan een nieuwe Dragon Age en dat lieten ze weten middels een korte teaser. Veel is er niet te zien. Geen releasedatum, geen gameplay en zelfs geen titel. Toch is het fijn om te weten dat ze er hard aan werken. De ontwikkelaar liet na afloop nog wel weten dat ze met flink wat RPG-veteranen werken aan de titel. Het team bestaat namelijk uit de harde kern van Dragon Age, Jade Empire en Baldur's Gate.

Bron: The Game Awards
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: Dreadwolf

Series

Dragon Age

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord