Trailer: Black Myth: WuKong maakt nieuwe releasewindow bekend

Geplaatst:

Er is officieel een nieuwe releasewindow bekendgemaakt voor Black Myth: Wukong. Dit gebeurde met een korte animatiefilm om het Chinese nieuwjaar te vieren.

Black Myth: Wukong werd al in 2020 onthuld door indie studio Game Science. De game moest eigenlijk al in 2021 uitkomen, maar duurt helaas wat langer. Black Myth: Wukong wordt gezien als een next gen Sekiro qua gameplay en sfeer in Black Myth. Na jaren stilte heeft Game Science eindelijk weer nieuwe informatie over de game gedeeld. In een speciale animatiefilm wordt namelijk de nieuwe releasewindow van Black Myth: Wukong bekendgemaakt. We volgen hier het verhaal van een konijn dat heel graag de game wilt spelen, maar alleen maar tegenslagen heeft hiermee. Eerst wordt zijn computer gefrituurd tijdens het installeren van Black Myth: Wukong en zelfs als hij de nieuwste pc-onderdelen heeft gekocht duurt de installatie nog tot 2042. Hiermee lijkt Game Science zichzelf voor gek te zetten, omdat het zolang duurt. De film eindigt met een nu oud konijn die zijn twee kleinkinderen eindelijk de game ziet spelen. Het shot verplaatst zich dan naar de kalender waarop te zien is dat het dan 2024 is. Hiermee maakt Black Myth: Wukong een nieuwe releasewindow voor de game bekend. De animatiefilm is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Black Myth: Wukong moet ergens in de zomer van 2024 verschijnen voor de pc, Xbox Series X/S en de PlayStation 5. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Game Science

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Black Myth: Wukong

Series

-

Uitgever

Game Science

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 augustus 2024

Ontwikkelaar

Game Science

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord