Bleak Sword DX

  • Ontwikkelaar more8bit
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , Indie , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Bleak Sword DX is aangekondigd voor pc en Switch

Devolver Digital kondigde onlangs hun nieuwe game Bleak Sword DX aan. Er is al een demo beschikbaar voor de game.

Bleak Sword DX is een minimalistische retro duistere fantasie game die uit gaat komen voor de pc en de Nintendo Switch. De game wordt uitgegeven door Devolver Digital en ontwikkeld door more8bit. Het is een uitgebreidere en opgepoetste versie van Bleak Sword, de game die uitkwam op de Apple Arcade service in 2019. Als onderdeel van het Steam Next Fest is er een half uur durende demo beschikbaar voor de game. De gevechten zijn eenvoudig, maar uitdagend: Je blokkeert, pareert, rolt en doet een tegenaanval. Maar je houdt natuurlijk ook altijd rekening met een snel leeglopend uithoudingsvermogen.

De demo voor Bleak Sword DX is vanaf nu te spelen via Steam als onderdeel van het Steam Next Fest.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?