Trailer: Bouwen, racen en slopen in LEGO 2K Drive

Geplaatst: 23 maart 2023 16:55

Racefans en LEGO-fans kunnen hun hart ophalen vandaag. LEGO en 2K hebben de handen ineen geslagen om LEGO 2K Drive naar vrijwel alle moderne platformen te brengen.

LEGO 2K Drive is een racegame die zich afspeelt in de open-wereld van Bricklandia. Ontwikkelaar Visual Concepts is verantwoordelijk voor deze titel - je kent ze wellicht van WWE en NBA. In LEGO 2K Drive bouw je je eigen voertuigen en sloop je een groot gedeelte van de omgeving. Uiteindelijk is het jouw doel om de Sky Cup te winnen. Deze cup krijg je echter niet zomaar - er zijn genoeg andere racers die graag de felbegeerde prijs willen bemachtigen. LEGO 2K Drive zit bomvol met content. De racegame bevat: mini-games, quests, uitdagingen, split-screen en nog veel meer. Er zijn drie edities van LEGO 2K Drive aan te schaffen, namelijk de Standard Edition, Awesome Edition en Awesome Rivals Edition. LEGO 2K Drive krijgt een battle pass, genaamd de Year 1 Drive Pass en die is inbegrepen in de twee Awesome-edities.

LEGO 2K Drive is beschikbaar vanaf 19 mei voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: LEGO
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO 2K Drive

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

19 mei 2023

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord