Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor december bekend

Geplaatst: 30 november 2023 14:45

De laatste maand van het jaar staat alweer voor de deur en PlayStation Plus-leden kunnen daardoor nieuwe games downloaden. Het is een gevarieerde selectie, waardoor je de feestdagen goed door kunt komen.

Laten we aftrappen met de LEGO-racinggame genaamd LEGO 2K Drive. In deze racinggame kun je de openwereld van Bricklandia verkennen, terwijl je ook de keuze hebt om allerlei races te voltooien. Om het helemaal af te maken kun je met LEGO-blokjes je eigen voertuig in elkaar zetten. Doordat je de game met vrienden kunt spelen, kun je de kerstvakantie goed besteden. Hetzelfde geldt voor de tweede game op de lijst. In PowerWash Simulator moet je in de verhaalmodus de gekste gebouwen en voertuigen schoonmaken, terwijl je dit in de challengermodus zo snel mogelijk moet doen. Mocht je na een verhitte discussie met je familie even willen kalmeren dan is PowerWash Simulator een goede keuze. We sluiten af met de avonturengame Sable. Als tiener moet je jezelf voorbereiden op de Gliding. Een ritueel waarbij je de wereld moet verkennen om volwassen te worden. Het biedt vooral een rustgevende ervaring met goede dialogen.

PlayStation Plus Games december

Je kunt de games tussen 5 december en 1 januari downloaden. Je hebt nog een aantal dagen om de PlayStation Plus-games voor november te downloaden.

Bron: PlayStation Blog

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO 2K Drive

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

19 mei 2023

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord