Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Brotato vecht zich een weg naar de Switch

Geplaatst: 19 april 2023 21:50

Nintendo bracht tijdens de Nintendo Indie World Showcase ook de nodige actie ten tonele. De Rambo onder de aardappelen Brotato komt namelijk richting de Switch.

Mister Potatohead has gone rogue. Brotato verscheen vorig jaar al voor pc via Steam, maar baant zich nu ook een weg richting consoles om zich op de Nintendo Switch te vestigen. Met zijn ruimteschip stort deze brother in arms op een planeet vol vijandige aliens. Met het nodige wapentuig moet hij dit buitenaardse leven van zich af zien te houden. Deze actievolle shooter heeft veel weg van games als Vampire Survivor, maar dan in een meer cartoony jasje. Dus als je je hebt vermaakt met die game, dan ligt Brotato je waarschijnlijk ook.

Brotato maakt ergens in 2023 zijn opwachting voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Brotato

Series

-

Uitgever

Seaven Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

27 september 2022

Ontwikkelaar

Blobfish

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord