Call of Duty: Black Ops Cold War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 13 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt gratis zombie-update

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt een gratis zombie-update genaamd Firebase Z. Dat blijkt uit een trailer die onlangs is uitgekomen op YouTube.

Call of Duty: Black Ops Cold War werd vorig jaar onthuld en kwam uit op verschillende platformen. De game heeft al meerdere updates gehad, waarvan de midseason update van Call of Duty: Black Ops Cold War op 14 januari uitkwam. Nu is er een nieuwe zombie-update onthuld die volgende week gaat uitkomen. Firebase Z bevat een nieuwe missie die eerdere evenementen van Die Maschine opvolgt. Grigory Weaver moet met zijn team de geheimen ontdekken van Outpost 35 en de zombie's daar verslaan om Samantha te redden. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Call of Duty: Black Ops Cold War is nu beschikbaar op de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Firebase Z-update komt 4 februari uit op alle platformen.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?