Call of Duty: Mobile

  • Ontwikkelaar Activision Blizzard
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Call of Duty: Mobile seizoen 3 Tokyo Escape onthuld

Het derde seizoen van Call of Duty: Mobile is onthuld. Dit seizoen heet Tokyo Escape en heeft een Japans thema.

We zijn inmiddels alweer toe aan het derde seizoen van Call of Duty: Mobile in 2021 en Activision heeft onthuld waar dit seizoen over gaat. Daar waar COD: Mobile seizoen 1 nog over cybernetica ging en het tweede seizoen klassieke maps terugbracht, gooit seizoen 3 het over een andere boeg. Het nieuwe seizoen heet namelijk Tokyo Escape en, zoals de naam al doet vermoeden, brengt heel wat Japanse flair met zich mee. Zo komt er een nieuwe modus, genaamd Swords & Stones, naar de game waarbij spelers enkel melee-wapens mogen gebruiken en komen er ook twee nieuwe maps aan. De eerste map, Oasis, kennen we van Modern Warfare 3. De tweede map, genaamd Coastal, is een nieuwe map die speciaal voor de Seek & Destroy-modus van COD: Mobile is gemaakt. Ook wordt er een nieuw tijdelijk evenement geïntroduceerd met een samoerai-thema.

Call of Duty: Mobile seizoen 3 Tokyo Escape begint op 17 april.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?