Trailer: Cinematische trailer Palia vrijgegeven

Geplaatst:

Momenteel is de gesloten bèta van de simulatie MMO Palia aan de gang en daardoor heeft Singularity 6 de eerste cinematische trailer voor Palia vrijgegeven.

De eerste gameplaybeelden van Palia werden onlangs al gedeeld, maar de game is nog steeds gehuld in mysterie. Mocht je nog niet gehoord hebben van deze game, dan moet je weten dat het een simulatie MMO is die je gratis kunt spelen. Je kunt het vergelijken met Disney Dreamlight Valley en My Time in Portia. De cinematische trailer toont de kleurrijke wereld en personages. In hoeverre de gebeurtenissen gelinkt zijn aan de game is nog de vraag. Een aantal van de personages ga je in ieder geval wel tegenkomen in de wereld. We zien namelijk een vrouwelijke onderzoeker die een cilinder uit een oud apparaat haalt. Hoewel ze de cilinder nog net weet te vangen, grijpt een vosachtig wezen het uit haar hand en gaat ervandoor. Uiteindelijk krijgt het gehele dorp deze bizarre achtervolging mee. Het eindigt allemaal goed, want op het moment dat de bevolking op het plein staat, schiet er vuurwerk uit de cilinder.

Palia komt naar de Nintendo Switch en pc. De game heeft nog geen officiele releasedatum.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Palia

Series

-

Uitgever

Singularity 6

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

Q4 2023

Ontwikkelaar

Singularity 6

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord