Planet Zoo

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 5 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Conservation-dlc aangekondigd voor Planet Zoo

Er is een nieuwe dlc aangekondigd voor Planet Zoo. Het gaat om de Conservation Pack waar de conservatie van bedreigde diersoorten centraal staat.

Eerder dit jaar kwam al een Draslandpakket uit voor de game. Hoewel er al conservatie mogelijkheden in Planet Zoo zitten, breidt het Conservation Pack hier op uit. Dit met vijf nieuwe, bedreigde diersoorten: het Przewalskipaard, de Amoerpanter, de Siamang, de Algazel en de Axolotl. Naast de nieuwe dieren komen er ook honderdvijftig nieuwe voorwerpen naar Planet Zoo, waarmee spelers speciale conservatie dierentuinen kunnen bouwen. Als laatste kunnen fans aan de slag met een nieuw scenario waar ze al hun vaardigheden moeten gebruiken om de bedreigde diersoorten te redden voor het te laat is. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

De Planet Zoo Conservation Pack verschijnt 21 juni op Steam.

BRON Heaven Media

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?