Trailer: Conservation-dlc aangekondigd voor Planet Zoo

Geplaatst:

Er is een nieuwe dlc aangekondigd voor Planet Zoo. Het gaat om de Conservation Pack waar de conservatie van bedreigde diersoorten centraal staat.

Eerder dit jaar kwam al een Draslandpakket uit voor de game. Hoewel er al conservatie mogelijkheden in Planet Zoo zitten, breidt het Conservation Pack hier op uit. Dit met vijf nieuwe, bedreigde diersoorten: het Przewalskipaard, de Amoerpanter, de Siamang, de Algazel en de Axolotl. Naast de nieuwe dieren komen er ook honderdvijftig nieuwe voorwerpen naar Planet Zoo, waarmee spelers speciale conservatie dierentuinen kunnen bouwen. Als laatste kunnen fans aan de slag met een nieuw scenario waar ze al hun vaardigheden moeten gebruiken om de bedreigde diersoorten te redden voor het te laat is. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

De Planet Zoo Conservation Pack verschijnt 21 juni op Steam.

Bron: Heaven Media

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord