Planet Zoo

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 5 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Planet Zoo duikt in het diepe met nieuw Draslandpakket

Alle dierenliefhebbers verzamelen. Er is een nieuwe DLC aangekondigd voor Planet Zoo. Frontier heeft deze keer een DLC gemaakt met dieren die in drassig land leven.

Waar we met de vorige DLC voor Planet Zoo afreisden naar Europa, is het nu tijd voor de draslanden. De nieuwe DLC werd met een trailer gedeeld. Planet Zoo: Draslandpakket komt met acht nieuwe dieren, die zowel in de normale verblijven als in de terrariums leven. Zo worden onder andere de kleinklauwotter, de Chinese kraanvogel en de donaukamsalamander toegevoegd. Daarnaast is er een nieuw verrijkingsitem, een warmwaterkraan, waar de capibara wel raad mee weet. Naast de dieren wordt er ook een nieuw scenario toegevoegd, waarin je een dierentuin mag beheren in Panatal, Brazilië.

Planet Zoo: Draslandpakket is vanaf 12 april beschikbaar.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?