Planet Zoo

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 5 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Geef je Planet Zoo-park een vleugje Europa met DLC

Er is een nieuw DLC-pakket voor Planet Zoo op komst. Met het Planet Zoo: Europapakket breng je de pracht van de Europese natuur naar je computerscherm.

Planet Zoo is niet vies van een wereldreisje op zijn tijd. Eerder dit jaar werd bijvoorbeeld nog het Planet Zoo: North America Animal Pack aangekondigd. Daardoor werden onder andere de eland, poema en Canadese bever aan de game toegevoegd. Binnenkort kan jouw park weer een paar nieuwe diersoorten verwelkomen. Heel ver van huis hoef je ze niet te zoeken. De focus ligt namelijk ditmaal op Europa. Later deze maand kunnen de alpensteenbok, de Euraziatische lynx, het damhert, de das en de vuursalamander jouw park betreden. De nieuwe content beperkt zich echter niet alleen tot nieuwe diersoorten. Er worden ook meer dan tweehonderdvijftig nieuwe decoratiestukken toegevoegd. Deze zijn geïnspireerd door Europese plaatsen, zoals het Franse platteland, de adembenemende Zwitserse Alpen en natuurlijk ons eigen Amsterdam. Ook staat er een nieuw scenario op spelers te wachten. Wie alvast een voorproefje van de nieuwe content wil, kan de onderstaande video bekijken.

Het Planet Zoo: Europapakket is vanaf 14 december beschikbaar op de pc.

BRON Planet Zoo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?