Trailer: Convergence: A League of Legends Story geteasd

Geplaatst:

Riot Forge heeft Convergence: A League of Legends Story geteasd. Dit deed de uitgever middels een nieuwe trailer op hun YouTubekanaal.

Convergence: A League of Legends Story is een nieuwe game dat wordt ontwikkeld door Double Stallion Games. We kennen de ontwikkelaar van Speed Brawl. Deze verhaalgedreven singleplayer 2D actie platformer speelt zich af binnen het League of Legends universum. De teaser die nu is vrijgegeven toont de cartooneske stijl die Convergence met zich meebrengt en laat ons vast zien dat het spelen met tijd een belangrijk element in de game zal zijn. Het verhaal speelt zich af in de stad Zaun die je moet zien te doorgronden met het hoofdpersonage Ekko.

Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar Convergence: A League of Legends Story verschijnt voor pc en alle moderne consoles.

Bron: Riot Forge
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot CONVERGENCE: A League of Legends Story

Series

-

Uitgever

Riot Forge

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 mei 2023

Ontwikkelaar

Double Stallion

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord