Trailer: Deze games brengt Riot Forge uit in 2023

Geplaatst:

Riot Forge heeft via een trailer duidelijk gemaakt welke A League of Legends Story-games gaan verschijnen in 2023. Met de trailer werd The Mageseeker officieel aangekondigd. A Song of Nunu en CONVERGENCE kregen juist een releasewindow.

De trailer begint met de schattige avonturengame Song of Nunu, waarin we het verhaal van Willump en Nunu volgen. De game werd in 2021 al aangekondigd, maar kreeg toen gaan precieze releasedatum. Nu is het bekend dat Song of Nunu in de herfst gaat verschijnen. De tweede game is wel dergelijk een verrassing. De League of Legends Champion Ekko staat in de spotlight in CONVERGENCE. Dit wordt een 2D platformer waarin Ekko zijn krachten gebruikt om zich te verplaatsen door tijd en ruimte. Het is al een tijdje stil rondom deze game, dus we kunnen binnenkort vast een nieuwe trailer verwachten. De game staat namelijk gepland voor de zomer. The Mageseeker, waarin je als Sylas speelt, werd door een vroege leeftijdsclassificatie al bekendgemaakt. Het is een 2D-pixel RPG dat zich afspeelt in Demacia. Naast een korte teaser weten we eigenlijk nog weinig van deze game. Toch moet The Mageseeker al gaan verschijnen in de lente van 2023.

Song of Nunu verschijnt in de herfst, Convergence gaat verschijnen in de zomer van 2023 en The Mageseeker staat gepland voor de lente.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot CONVERGENCE: A League of Legends Story

Series

-

Uitgever

Riot Forge

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 mei 2023

Ontwikkelaar

Double Stallion

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord