Trailer: Crash Team Racing Nitro Fueled aangekondigd met releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 7 december 2018 10:07

Crash Team Racing Nitro Fueled is officieel aangekondigd en krijgt ook meteen een releasedatum. Eerder deze week verscheen al het gerucht, maar nu maakt Activision korte metten met die geruchten door de game te tonen op de Game Awards die afgelopen nacht plaatsvond.

De game is een volledige remaster van het originele Crash Team Racing en is in ontwikkeling bij Beenox. De ontwikkelaar is erop uit om het origineel in ere te laten, maar wel een aantal dingen toe te voegen. Zo kunnen we online tegen elkaar racen en krijgen Crash en zijn kornuiten een flinke poetsbeurt. Crash Team Racing Nitro Fueled bevat alle originele personages, tracks en voertuigen. Daarbij kunnen we ook met Nitros Oxide spelen, maar dat kan niet zomaar. Gamers die de Oxide Edition aanschaffen, kunnen meteen met het personage aan de bak. Spelers die de standaard editie spelen moeten Oxide eerst vrijspelen in de Adventure modus.

Crash Team Racing Nitro Fueled verschijnt op 21 juni 2019 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Team Racing Nitro Fueled

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 juni 2019

Ontwikkelaar

Beenox Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord