Crash Team Racing Nitro Fueled

  • Ontwikkelaar Beenox Studios
  • Eerste releasedatum 21 juni 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Crash Team Racing gratis voor Nintendo Switch Online

De volgende Game Trial is onthuld voor de Nintendo Switch Online service. Je kunt het jaar racend afsluiten of beginnen met Crash Team Racing Nitro-Fueled.

Nintendo Switch Online-abonnees kunnen een week lang Crash Team Racing Nitro-Fueled uitproberen. In CTR
kruip je achter het racestuur als Crash Bandicoot of 55 andere personages. De game bevat inmiddels negen lokale spelmodi inclusief een adventure mode. Daarnaast kun je online racen tegen vrienden of tegenstanders in online matchmaking met je zelfgemaakte wagen. De gratis proefweek geldt voor zowel lokale als online multiplayer. Eventuele opslagdata wordt meegenomen naar de volledige versie van de game.

Crash Team Racing Nitro-Fueled is gratis voor Nintendo Switch Online-abonnees van 30 december tot 5 januari.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?