Crash Team Racing Nitro Fueled

  • Ontwikkelaar Beenox Studios
  • Eerste releasedatum 21 juni 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Trailer: Gameplay video Crash Team Racing Nitro-Fueled toont Adventure Mode

Met nog een maand te gaan tot de release van Crash Team Racing Nitro-Fueled zijn er nieuwe beelden vrijgegeven. In een video van twintig minuten toont ontwikkelaar Beenox de Adventure Mode.

Ondanks dat Beenox aardig trouw blijft aan het origineel, zijn er ook een aantal nieuwe elementen toegevoegd aan de Adventure Mode. De opdrachten en uitdagingen zijn nog hetzelfde gebleven, maar in deze remake speel je bij iedere gewonnen race weer nieuwe skins, onderdelen of customization items vrij. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het spelen van de Adventure Mode tussentijds van racer te wisselen. Je hoeft dus niet de hele Story Mode met een karakter door te spelen. Bekijk de twintig minuten aan gameplay in onderstaande video.

Crash Team Racing Nitro-Fueled komt uit op 21 juni voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?