Crash Team Racing Nitro Fueled

  • Ontwikkelaar Beenox Studios
  • Eerste releasedatum 21 juni 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Trailer: Crash Team Racing Nitro-Fueled launch trailer vrijgegeven

Later deze maand komen Crash Bandicoot en kornuiten bijeen om het tegen elkaar op te nemen in spannende races. In de launch trailer krijgen we vast een voorproefje te zien van wat ons te wachten staat.

De racegame bevat diverse gamemodi waarin je je stuurmanskunsten kunt vertonen. Zo beschikt de game over een Adventure Mode, Battle Arena's en een Online Multiplayer modus. In onderstaande launch trailer gaat het er wild aan toe en zien we nieuwe gameplaybeelden van Crash Team Racing Nitro-Fueled. Uiteraard kan onze favoriete buideldas en tevens mascotte van de game ook niet ontbreken.

Crash Team Racing Nitro-Fueled komt uit op 21 juni voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?