Crysis 4

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Crysis 4 is bevestigd door Crytek

Crytek heeft via een teaser-trailer toch wel iets bijzonders weten te melden. Ze zijn namelijk bezig met een nieuwe Crysis-game.

Voor het gemak wordt deze titel nu Crysis 4 genoemd, want het is een nieuwe mainline game. Een vervolg op de evenementen van de trilogie. De trailer zelf toont wat cryptische beelden. De scenes doen wat denken aan de nanotechnologie, waar het pantser (de nanosuit) gebruik van maakt. Je kan uitgroeien tot een echte held volgens de trailer. De laatste keer dat we iets vernamen van deze franchise, was via een heruitgave. De Crysis Remastered Trilogy verscheen vorig jaar in oktober. Weet Crysis 4 weer zoveel impact te hebben als voorheen? We gaan het meemaken.

Crysis 4, wie had dat gedacht? Wanneer en voor welke platformen deze first-person shooter uitkomt is nog onbekend.

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?