Crysis Remastered Trilogy verschijnt in oktober

Geplaatst: 3 september 2021 15:45
-

Binnenkort kun je opnieuw genieten van alle Crysis-games in een nieuw jasje. Crysis 1, Crysis 2 en Crysis 3 komen binnenkort in een geremasterde bundel naar de moderne platformen.

Er werd al eerder een geremasterde versie van Crysis 1 uitgebracht, maar dat verliep niet helemaal soepel. De prestatie op de Xbox One en PlayStation 4 was beroerd en de game verkocht ook niet zo lekker. Langzamerhand zijn deze problemen opgelost, is Crysis Remastered uitgebracht op de Nintendo Switch en kondigde ze aan dat Crysis Remastered onderdeel werd van een opgepoetste trilogie. Nu is de datum van deze bundel bekendgemaakt en kunnen we binnenkort aan de slag met de remasters van Crysis 2 en Crysis 3. De next-gen versies van deze games maken gebruiken van een HD Texture Pack, dynamische resolutie tussen de 1080p en 4K en ze draaien constant op 60 fps. Deze bundel bevat de singleplayer-content van de Crisis-games en niet de multiplayer.

Crysis Remastered Trilogy is verkrijgbaar als een bundel vanaf 15 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Crytek
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crysis

Ontwikkelaar:

Crytek Studios

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

16 november 2007

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord