Crysis

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Nieuwe beelden Crysis op Nintendo Switch onthuld

Er zijn nieuwe beelden van Crysis op de Nintendo Switch onthuld. De korte video laat nieuwe physics zien.

De remaster van de klassieker Crysis verschijnt volgende week op de Nintendo Switch en veel fans vroegen zich af of dat goed zou gaan. Het origineel, dat in 2007 verscheen, stond er namelijk om bekend dat het menig pc wist te oververhitten. Voor de originele Crysis-game moest je namelijk een erg krachtige pc hebben om deze goed te kunnen draaien. Nu weten we dat de Nintendo Switch niet de meest krachtige console is, maar toch durfde Crytek het aan om een port te maken. Gisteren onthulde de ontwikkelaar een korte video waarin we de nieuwe, verbeterde physics van de game kunnen zien. Deze beelden zijn in-game opgenomen op de Nintendo Switch. Als we de video mogen geloven, draait de shooter straks dus ook op de Switch als een zonnetje.

Crysis Remastered verschijnt 23 juli voor de Nintendo Switch. De versie die naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One komt, verschijnt later.

BRON Crytek

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?