Check hier alle The Game Awards 2023 content

Crysis

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Crysis Remastered console-update staat online

Crytek heeft een nieuwe update uitgebracht voor Crysis Remastered. Het gaat om een next-gen update met nieuwe features en betere prestaties.

De next-gen update voor Crysis Remastered werd vandaag aangekondigd via Twitter. De update voegt er een nieuw level aan toe genaamd Ascension evenals de Classic Nanosuit-menu. Daarnaast kun je kiezen uit drie nieuwe modi voor de next-gen consoles: Performance-modus, Quality-modus en RayTracing. De game presteert daardoor beter en ziet er visueel ook nog beter uit. Dankzij de nieuwe update zijn er ook een aantal bugs verholpen.

Crysis Remastered is nu speelbaar op de pc en alle moderne consoles.

BRON Crysis
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?