Gerucht: Crysis Remastered verschijnt morgen

Geplaatst: 20 augustus 2020 10:52
Aangepast: 24 januari 2021 22:31
-

Het ziet ernaar uit dat Crysis Remastered morgen te spelen is. Tenminste, als we de geruchten mogen geloven.

Crysis Remastered komt wellicht morgen uit, als we het YouTube-kanaal PlayStation Access mogen geloven. De game had eigenlijk op 23 juli al uit moeten komen, maar vanwege kritiek op de eerder getoonde trailers, voelde ontwikkelaar Crytek zich genoodzaakt Crysis Remastered uit te stellen. De game is op 23 juli wel op de Nintendo Switch uitgekomen, maar de versie voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One laat nog even op zich wachten. Crytek heeft in de tussentijd ook nog geen nieuwe releasedatum voor de overige versies bekendgemaakt. Gisteren verscheen er echter op het YouTube-kanaal PlayStation Access, het officiële kanaal van PlayStation UK, een video waarin aangegeven werd dat de game morgen verschijnt. Inmiddels is de video offline gehaald en vervangen met een andere video waar de aankondiging uit is geknipt. Het is dus even afwachten of de game morgen daadwerkelijk in de digitale schappen ligt of niet.

onbekend

Crysis Remastered is al te spelen op de Nintendo Switch. Wellicht is de game vanaf morgen dus ook beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: PlayStation Access
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crysis

Ontwikkelaar:

Crytek Studios

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

16 november 2007

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord