Crysis

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Crysis Remastered wordt uitgebreid naar trilogie

Crysis Remastered wordt uitgebreid naar een trilogie voor PC en consoles. Dit onthulde Crytek onlangs met een teaser trailer.

Crysis Remastered was niet bijster populair toen deze voor de Xbox One en PlayStation 4 uitkwam in September 2020. Toch gaat de ontwikkelaar door met het remasteren van Crysis 2 en Crysis 3. Alle drie de games worden uiteindelijk samengevoegd tot een trilogie die deze herfst uit gaat komen voor de PC en consoles. De remasters van Crysis 2 en 3 zullen ook individueel uitbracht worden. Een statement van Crytek afgelopen dinsdag laat ons weten dat de Crysis Remastered Trilogy 'wordt geoptimaliseerd in samenwerking met Saber Interactive'. Dezelfde studio die meewerkte aan Crysis Remastered, de Halo: Combat Evolved remaster en de Halo: Master Chief Collection uit 2014.

De Crysis Remastered Trilogy staat gepland voor een release in de herfst van 2021.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?