Dakar Desert Rally

  • Ontwikkelaar Saber Interactive
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Dakar Desert Rally krijgt retro 80s trailer

Uitgever Saber Interactive heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende racegame Dakar Desert Rally. Zoals verwacht stuurt dit gamers niet alleen de woestijn in, maar ook het verleden in.

In de zelfverklaarde "grootste open world off-road racegame ter wereld" kunnen gamers de strijd aangaan met twee legendarische Dakar-voertuigen uit de jaren 80, de DAF Truck TurboTwin en Ari Vatanen's Peugeot 405 Turbo 16, tijdens een reis terug in de tijd. De game belooft ook meer dan 30 locaties vol races uit de klassieke Dakar Rally. De game zit vol met officieel gelicentieerde voertuigen, teams en coureurs, evenals verschillende hardcore- en arcade-modi. Spelers kunnen door duizenden vierkante kilometers aan gevarieerd terrein rijden onder begeleiding van dynamisch weer. Ook kun je de Roadbook Editor gebruiken om je eigen rally-evenementen te maken. Veel van deze functies werden uitgelicht in de Dakar Desert Rally trailer tijdens Gamescom. Kijk hierbeneden naar de nieuwe trailer als je van Dakar uit de jaren 80 wil genieten.

Dakar Desert Rally verschijnt op 4 oktober op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?