Dakar Desert Rally

  • Ontwikkelaar Saber Interactive
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Sabre Interactive toont Dakar Desert Rally

Terwijl we allemaal nog The Game Awards aan het verwerken zijn gooit Sabor Interactive ook nog even wat aankondigingen in het rond. Tijdens hun eigen showcase werd de nieuwe game Dakar Desert Rally getoond.

Zoals de naam al doet vermoeden is de game gebaseerd op de Dakar-Rally races. Om een echte beleving te creëren zijn er dertig races uit de 2020 en 2021 Dakar-Rally gehaald en krijg je toegang tot de echte voertuigen, teams en coureurs. De trailer toont voornamelijk de open-wereld van Saudi-Arabië en de verschillende voertuigen. Spelers zijn niet je enige vijanden tijdens de races, want je moet ook het weer trotseren. Wanneer je daar geen zin in hebt, kun je de wereld van Dakar Desert Rally ook in je eentje verkennen.

Dakar Desert Rally verschijnt in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?