Trailer: Sabre Interactive toont Dakar Desert Rally

Geplaatst:

Terwijl we allemaal nog The Game Awards aan het verwerken zijn gooit Sabor Interactive ook nog even wat aankondigingen in het rond. Tijdens hun eigen showcase werd de nieuwe game Dakar Desert Rally getoond.

Zoals de naam al doet vermoeden is de game gebaseerd op de Dakar-Rally races. Om een echte beleving te creëren zijn er dertig races uit de 2020 en 2021 Dakar-Rally gehaald en krijg je toegang tot de echte voertuigen, teams en coureurs. De trailer toont voornamelijk de open-wereld van Saudi-Arabië en de verschillende voertuigen. Spelers zijn niet je enige vijanden tijdens de races, want je moet ook het weer trotseren. Wanneer je daar geen zin in hebt, kun je de wereld van Dakar Desert Rally ook in je eentje verkennen.

Dakar Desert Rally verschijnt in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dakar Desert Rally

Series

-

Uitgever

Saber Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord