Trailer: Deliver Us Mars brengt de robot sidekick terug

Geplaatst:

Deliver Us Mars, het vervolg op de puzzelgame Deliver Us The Moon, werd onlangs aangekondigd tijdens de FGS 2022. De aankondiging kwam met een nieuwe trailer.

We zien hoe een spaceshuttle die net groot genoeg is voor twee man uit elkaar gerukt over de rode bodem van Mars ligt. Een trillende camera verkent voorzichtig het wrak. Er is geen piloot te zien en het ziet eruit alsof alles helemaal fout is gegaan. Het enige dat gevonden wordt, is een kleine robot. Het lijkt erop dat Deliver Us Mars een vervolg wordt op Deliver Us The Moon, die in 2020 uitkwam. In de eerste game moest je een mysterie oplossen om de aarde te redden van een energiecrisis. Ook hier had je een robot sidekick die je kon besturen. De trailer van de nieuwe game laat nog geen gameplay zien, maar het ziet er naar uit dat de robot sidekick in ieder geval weer terugkomt in het vervolg.

Er is nog geen releasedatum voor Deliver Us Mars, maar de game komt in ieder geval naar Steam en de Epic Games Store.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deliver Us Mars

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2023

Ontwikkelaar

KeokeN Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord