Video: KeokeN zoekt investeerders voor vijf games

Geplaatst:

Ontwikkelaar KeokeN heeft zojuist vijf games onthuld in de hoop om investeerders of uitgevers voor ze te vinden. Dit deden ze met een speciale video.

KeokeN is een Nederlandse indie ontwikkelaar die eerder al Deliver Us the Moon en Deliver Us Mars heeft uitgebracht. Nu spreken oprichter Koen en Paul Deetman de community toe in een video. Hierin vertellen ze dat ze in de afgelopen twee jaar 180 keer vijf games hebben gepitched bij verschillende uitgevers en investeerders zonder succes. KeokeN heeft nu deze vijf games onthuld aan het publiek in de hoop dat ze investeerders of een uitgever kunnen vinden en games te kunnen blijven maken. De eerste game is We Are Human. Een filosofisch avontuur waar de focus ligt op beweging en combat. De ontwikkelaar wil ook een vervolg maken op Deliver Us Mars genaamd Deliver Us Home, waar KeokeN geluisterd heeft naar de feedback van diens voorganger en spelers meer vrijheid geeft op het gebied van skills en keuzes. KeokeN wil ook graag een Deliver Us vr-game maken en spin-off game Deliver Us Huygens. Als laatste toont de ontwikkelaar Expeditions een co-op multiplayer action shooter dat soulslike elementen bevat met een uitdagende omgeving en vijanden. De volledige video is hieronder te bekijken.

KeokeN is te vinden op de Game Developers Conference in San Francisco van 18 tot 22 maart. Lees hier Philips Deliver Us Mars review van de ontwikkelaar.

Bron: KeokeN

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deliver Us Mars

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2023

Ontwikkelaar

KeokeN Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord