Desperados III

  • Eerste releasedatum 16 juni 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Strategie , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Desperados III John Cooper en releasedatum onthuld

Desperados III heeft een officiële releasedatum ontvangen. Ze laten ook nieuwe gameplay zien met de gunslinger genaamd John Cooper.

In de trailer zien we John Cooper in actie. De game zorgt ervoor dat de speler meerdere paden kan bewandelen als het gaat over het afmaken van je vijanden. We zien dat stealth en afleidingen een grote rol spelen, je wilt immers niet gepakt worden. Je kan ook voor een directe confrontatie kiezen en je revolvers laten blaffen. Degene die de trailer had opgenomen vond het ook leuk om vrij grote keien op de bandieten te laten vallen. Het is alweer een hele tijd geleden dat THQ Nordic Desperados III had aangekondigd. Wees gerust, je kunt er binnenkort mee aan de slag.

Desperados III is beschikbaar vanaf 16 juni voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?