Desperados III

  • Eerste releasedatum 16 juni 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Strategie , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Gratis Baron's Challenges update voor Desperados III beschikbaar

Dacht je Desperados III al uitgespeeld te hebben, dan heb je het mooi mis. Mimimi Games heeft namelijk de eerste van een reeks Baron Challenges naar de game gebracht. Geheel gratis en voor niets.

Het eerste Baron Challenges Pack brengt je vier nieuwe uitdagingen naar de western-game. Bij elk van deze uitdagingen krijg je de taak om een bepaald target uit te schakelen. Zoals je gewend bent van de game doe je dit met de nodige zorgvuldigheid en moet je je aanvallen goed doordenken en plannen. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je gepakt wordt. De uitdagingen vinden plaats in Flagstone, Mayor Higgin's Estate, Eagle Falls en Casa DeVitt. Als je na deze challenges nog steeds geen genoeg hebt van Desperados en je niet vies bent van een Table Top game, dan heeft THQ in samenwerking met Pegasus Spiele zelfs een tabletop RPG van de game voor je in petto. Ook deze is volledig gratis verkrijgbaar.

Zowel de Baron's Callenges Update #1 voor Desperados III als de Desperados Table Top RPG zijn vanaf nu gratis verkrijgbaar. Ben je benieuwd of deze game iets voor jou is? Check dan onze Desperados III review.

BRON THQ

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?