Gunbrella

  • Ontwikkelaar doinksoft
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Devolver Digital onthult actie-avonturengame Gunbrella

Devolver Digital heeft de noir-punk actie-adventurengame Gunbrella onthuld. Dit gebeurde tijdens de Indie World Showcase van Nintendo.

In de game speel je als een norse houthakker op een quest voor wraak. Dit doe je met behulp van je geheimzinnige wapen de Gunbrella, een combinatie van een pistool en een paraplu. Tijdens zijn quest raak je verwikkeld in de plannen van onder andere gangsters, politie en cultisten. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Gunbrella moet in 2023 uitkomen op de pc en Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON Nintendo Indie World

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?