Trek to Yomi

  • Ontwikkelaar Flying Wild Hog
  • Eerste releasedatum 5 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Trailer: Devolver Digital toont Trek to Yomi

Devolver Digital laat een nieuwe game zien. Ze trapt haar stream af met Trek to Yomi.

Na een bizar segment vol met typetjes en sketches konden we eindelijk nieuwe games van Devolver Digital zien. De stream trapte zij af met de nieuwe game Trek to Yomi. De game is een bijzondere combinatie van een klassieke samoeraifilm en ene side-scrolling hack & slash-game. Je volgt het verhaal van de jonge krijger Hiroki die zijn dorp probeert te beschermen tegen het kwaad. De game is volledig in zwart-wit en legt de nadruk op het verhaal.

Trek to Yomi verschijnt in 2022 voor de pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X en S.

BRON Devolver Digital

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?