Diablo II Resurrected

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Trailer: Diablo II Resurrected verschijnt in september

Tijdens de E3 stream van Microsoft en Bethesda was ook Blizzard aanwezig. We leerden namelijk dat Diablo II Resurrected in september uitkomt.

Tijdens BlizzConline eerder dit jaar werd Diablo II Resurrected onthuld. Deze remaster van Diablo II en diens uitbreiding Lord of Destruction bevat flink wat verbeteringen ten opzichte van het origineel. Destijds werd al onthuld dat de game naar pc en consoles komt, maar nu weten we wat nieuwe details. Tijdens de livestream van vanavond werd namelijk onthuld dat de game geoptimaliseerd wordt voor de Xbox Series consoles waardoor het in 4K en 60fps te spelen valt. Tevens weten we ook de releasedatum van de game.

Diablo II Resurrected verschijnt 23 september voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON E3

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?