Disney Magical World 2

  • Ontwikkelaar Disney Interactive
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2016
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Disney Magical World 2: Enchanted Edition aangekondigd

Er komt een remaster uit van de Disney simulatie game Disney Magical World 2: My Happy Life. De game werd onthuld tijdens de laatste Nintendo Direct.

Disney Magical World 2: My Happy Life kwam oorspronkelijk uit voor de Nintendo 3DS in 2015. In de game kunnen spelers verschillende Disney-werelden verkennen en populaire personages ontmoeten. Denk hierbij aan Mickey & Minnie Mouse, Donald Duck en Anna & Elsa uit Frozen. Nu heeft Nintendo bekendgemaakt dat de game ook op de Nintendo Switch uitkomt als Disney Magical World 2: My Happy Life Enchanted Edition. De aankondiging is hieronder te bekijken samen met een trailer die iets meer op de gameplay ingaat.

Disney Magical World 2: My Happy Life Enchanted Edition komt 2 december uit op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?