Trailer: Disney Speedstorm releasedatum vrijgegeven

Geplaatst:

Disney maakt een comeback als we het hebben over het uitbrengen van games. Na het succes van Disney Dreamlight Valley staat de volgende game al klaar voor de start: Disney Speedstorm komt eraan!

Disney Speedstorm is de Mario Kart-replica van het sprookjesbedrijf. Het is een actievolle arcaderacer, waarin je items kan gebruiken om je tegenstanders te verschalken. Multiplayer is de grootste focus van de game en dat is goed te zien. Disney Speedstorm lanceert namelijk met cross-save en cross-play. De game is in principe free-to-play, maar lanceert eerst in Early Access. Je moet een Disney Speedstorm Founder’s Pack aanschaffen om de game te kunnen spelen in deze staat. Je kan kiezen uit de Standard, Deluxe en Ultimate Founder's Pack. Diverse iconische helden en schurken uit het Disney-universum maken een opkomst. Kan jij ze allemaal spotten in de nieuwe trailer?

Disney SpeedStorm is beschikbaar vanaf 18 april voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. De racegame lanceert in eerste instantie in Early Access.

Bron: Disney
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Speedstorm

Series

-

Uitgever

Disney Interactive Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 april 2023

Ontwikkelaar

Gameloft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord